Des de la fundació de l’Institut, s’han perseguit tres finalitats principals: pràctica de la psicoteràpia, formació de psicoterapeutes i investigació, totes elles influenciades pel model de la Psicoteràpia Integradora Humanista que atorga uns valors i principis tan en la pràctica professional com per un oferir una formació de qualitat.

El nostre model, La Psicoteràpia Integradora Humanista, és l’únic model de la línia experiencial-humanista creat fins ara a Espanya. Els seus autors, Ramón Rosal i Ana Gimeno-Bayón, són els directors de l’Institut des dels seus inicis, als anys 80, sent pioners en la introducció de la Psicologia Humanista a Espanya.

En més de quaranta anys d’història, hem atès més de 4000 pacients (en teràpia individual, de parella o grupal) i format a 21 promocions de psicoterapeutes, sent aquests motius de gran orgull per nosaltres.  

Sala Viaje

 

Al nostre Institut atenem psicoteràpia d'adults, d'adolescents, de nens i de parella. També atenem processos de creixement personal i de psicodiagnòstic.

Si vol més informació sobre la nostra psicoteràpia, cliqui aquí.

INVESTIGACIÓ

Image

Per nosaltres la investigació és un component fonamental i irrenunciable no només per poder oferir una intervenció terapèutica de qualitat i amb el rigor científic necessari, sinó també per poder contribuir al desenvolupament de la Psicologia Humanista en totes les seves vessants. 

Durant 41 anys hem tingut l'oportunitat de contribuir a aquesta investigació a través de la publicació de més de 20 llibres, articles en revistes científiques i tesis doctorals.

On som?

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.