Image

 

Des de la fundació de l’Institut, s’han perseguit tres finalitats principals: pràctica de la psicoteràpia, formació de psicoterapeutes i investigació, totes elles influenciades pel model de la Psicoteràpia Integradora Humanista que atorga uns valors i principis tan en la pràctica professional com per un oferir una formació de qualitat.

El nostre model, La Psicoteràpia Integradora Humanista, és l’únic model de la línia experiencial-humanista creat fins ara a Espanya. Els seus autors, Ramón Rosal i Ana Gimeno-Bayón, són els directors de l’Institut des dels seus inicis, als anys 80, sent pioners en la introducció de la Psicologia Humanista a Espanya.

En més de quaranta anys d’història, hem atès més de 4000 pacients (en teràpia individual, de parella o grupal) i format a 21 promocions de psicoterapeutes, sent aquests motius de gran orgull per nosaltres.  

Sala Viaje

 

Al nostre Institut atenem psicoteràpia d'adults, d'adolescents, de nens i de parella. També atenem processos de creixement personal i de psicodiagnòstic.

Si vol més informació sobre la nostra psicoteràpia, cliqui aquí.
Image
Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista
El nostre Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista és una formació de dos anys amb una modalitat mixta semipresencial pensada per llicenciats o graduats en Psicologia i/o Medicina. 
Més informació aquí
Postgrau d'especialització en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista
Cursos

INVESTIGACIÓ

Image

Per nosaltres la investigació és un component fonamental i irrenunciable no només per poder oferir una intervenció terapèutica de qualitat i amb el rigor científic necessari, sinó també per poder contribuir al desenvolupament de la Psicologia Humanista en totes les seves vessants. 

Durant 41 anys hem tingut l'oportunitat de contribuir a aquesta investigació a través de la publicació de més de 20 llibres, articles en revistes científiques i tesis doctorals.

On som?

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es