ana gimeno

La meva vida professional s'ha desenvolupat, bàsica i conjuntament, com a psicoterapeuta i com a professora.

Fa més de trenta anys vaig descobrir la professió de psicoterapeuta com una cosa apassionant, tant en la modalitat individual, com de parella o grupal. Cada persona és per a mi un misteri al qual intento apropar-me amb respecte i empatia. La seva demanda és un repte que m’incita a posar tot el que sé com a terapeuta i com a persona per donar-li un bon final.

M'agrada pensar en la psicoteràpia com un viatge que emprenem juntes la persona que acudeix a demanar psicoteràpia i jo. Recorrem els seus paisatges treballant en equip: ella com a experta en si mateixa i jo com a experta en exploració i canvis. En aquest recorregut acostumem a descobrir i sorprendre'ns de la quantitat de recursos que hi ha al seu interior per solucionar els problemes, tancar ferides, créixer en forma harmoniosa i trobar-li sentit a la vida.

A més de la meva tasca de psicoterapeuta, una de les millors coses que m'han passat a la vida és poder donar classes a persones que volen aprendre.

Porto donant cursos de psicoteràpia des de fa més de trenta anys, bona part d'ells en el nostre Màster de Psicoteràpia Integradora Humanista. Com es tracta d'un títol privat, les persones que s'inscriuen en ell ho fan exclusivament perquè tenen interès en ser uns bons professionals de la psicoteràpia, i confien en nosaltres perquè els ajudem a fer-ho.

Per això és un autèntic plaer per a mi ser professora d'uns alumnes tan responsables i inquiets, i que m’esperonen també a mi (amb les seves preguntes i comentaris) per créixer com a professional. Això fa que em consideri una autèntica privilegiada. I li estic enormement agraïda a la Vida que m'ha donat aquesta oportunitat.

 

El meu currículum és el que figura aquí.

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.