MonograficoValoresEticosCurs: "Valors ètics en Pràctica: Desitjos de superació i acceptació de límits"

Objectius:

Prendre consciència de l’aportació humanitzadora del valor ètic desitjos de superació i acceptació de la realitat amb el seus límits.

Descobrir com vivim aquest valor ètic i identificar les interrupcions que puguem tenir (bloquejos, distorsions o dispersions).

Convidar a una vivència més sana d’aquest valor ètic de manera que contribueixi a un fluir més saludable del cicle de l’experiència.

Tenir eines per a la reflexió profunda sobre les implicacions de la vivència sana o insana d’aquest valor ètic i poder aplicar-les en el dia a dia, tant personalment com professional.

Metodologia: Hi haurà una petita explicació teòrica, dinàmiques grupals i individuals y reflexió i debat en grup.

Destinataris: Psicòlegs/gues i psicoterapeutes, alumnes de l'Institut Erich Fromm, professionals de la relació d'ajuda, persones que estan realitzant una psicoteràpia i, en general, persones interessades en el creixement personal i espiritual.

Lectura opcional:

Rosal, R. ¿Qué nos humaniza?¿Qué nos deshumaniza? Ensayo de una Ética desde la Psicología. Bilbao: Desclée de Brouwer. Introducció y Capítol Sisè.

RoserTordera ErichFromm

Roser Tordera

DATES I HORARIS 

Dies: Dissabte 06 d’abril de 2019

Horari: De 10:00 a 14:00 i 16:00 a 20:00 (8 hores).

El termini d’inscripció finalitzarà el 29 de març de 2019

El preu d'aquest monogràfic és de 80 euros.

Si desitja formalitzar la seva inscripció, haurà d'ingressar l'import del curs, en el compte a nom de l'Institut de Psicoteràpia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) en el Banc de Sabadell: IBAN ES70, Entitat 0081, oficina 0231, D. de C.96, cte. nº 0001523762, indicant el seu nom i a quin curs s'inscriu, i després trucar al 932011016 o enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia que ha realitzat la inscripció.

La realització del curs dependrà d'un mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà els diners de la inscripció abonant-ho al seu compte bancari.

Si no rep la confirmació del curs per favor posi's en contacte amb nosaltres.

_________________________________________________

Segueix-nos en les Xarxes Socials:

Facebook Instagram Twitter Linkedin

Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin 

 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Suscríbete al Boletín Informativo

* indicates required

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es