CURS MONOGRÀFIC: "NO SÉ DIBUIXAR"

 

Assumir plenament la nostra capacitat creadora és clau en el procés per poder abraçar allò que som. Com a terapeuta, com pots acompanyar el procés vital d’una persona sense haver integrat abans el teu propi poder creador? Sostenir la creença limitant que “no sabem dibuixar” implica una falta de confiança en les nostres capacitats i eines com a éssers humans.

Necessitem recuperar el dibuix com allò que és: una eina a l’abast de tothom. El simple fet de moure el llapis per sobre del paper ens connecta amb un estat de presència, ens ajuda a focalitzar la nostra atenció en uns temps en els que l’entreteniment  voraç la dispersa. El nostre traç ens delata i, si aprenem a llegir-lo, ens dóna molta informació de l’estat interior amb el qual el vam fer.

En aquest monogràfic et proposem connectar amb el teu poder creador a través de l’acte de dibuixar, a partir d’exercicis molt senzills que et permetran connectar amb un lloc profund del teu jo. Utilitzant el paper com un camp de joc, experimentació i aprenentatge per a la vida.

 


 

BENEFICIS DE FER AQUEST TALLER

  • Travessaràs la creença instal·lada que “no saps dibuixar” i la teva autoestima creativa serà reforçada.
  • No utilitzarem goma d’esborrar, això et possibilitarà abraçar l’”error” i l’imprevist, tant en el dibuix com a la vida.
  • Guanyaràs eines molt potents de connexió que podràs posar en pràctica tant en el teu espai de teràpia com en el personal.
  • Connectaràs amb el teu poder creatiu per acompanyar les persones a poder connectar amb la seva creativitat i travessar bloquejos creatius.

 

A QUI VA DIRIGIT?

Psicoterapeutes, educadors i persones interessades en el camp de la creativitat aplicada, que vulguin ampliar els seus recursos i connectar amb el poder creador propi. No és necessària cap experiència prèvia amb el dibuix per fer aquest taller.

 

 

IMPARTIT PER: SONIA ESPLUGAS

Artista visual i especialista en Empoderament Creatiu. Fa més de dotze anys que allibera el potencial creatiu de persones de totes les edats a través del dibuix i la pràctica artística.

Ha formulat tres metodologies de desaprenentatge creatiu, una d’elles el mètode F.I.E.S.T.A, amb el qual acompanya a persones a donar forma a les seves idees i empoderar-se creativament.

Ha treballat com a professora associada a la Facultat d’Educació de la UB i ha impartit tallers, seminaris i conferències al Mobile week Barcelona, Culthunting day, Fundación Berché, Asociación Profesional Española de Arteterapeutas o la UNED entre d’altres.

 


 

DATA I HORARI

Dissabte 28 i Diumenge 29 de Març de 2020 de 10h a 14h (8 hores)

 

PREU: 80 euros


 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.