CICLE ANUAL ONLINE//

VIURE AMB VALORS ÈTICS 

 

L’ètica influencia i condiciona la nostra vivència quotidiana. Curs teòric, pràctic i d’autoconeixement per aprofundir en un viure amb valors ètics. Com ser millors persones?  Com l’ètica contribueix al benestar personal i la felicitat? Com generar comunitats més sanes?

La vivència sana dels valors ètics afavoreix la realització personal, millora les relacions familiars, laborals i comunitàries i propicia la cura de l’entorn. Soc coherent amb els valors que tinc? Com puc cultivar cada valor ètic? Ens hi acostarem a través de la reflexió i d’exercicis experiencials tant individuals com grupals, a més de propostes per practicar en el dia a dia.

 

ESTRUCTURA DEL CURS

 

10 sessions: cinc tallers bimensuals i grup d’autoconeixement pràctic els mesos alterns

  1. Bondat amorosa i no ferir. Tenir bondat significa dir sempre que sí?
  2. Generositat i no robar. Com relacionem generositat i abundància?
  3. Honestedat i no mentir. Com afecta l’honestedat a la humilitat i a l’orgull?
  4. Constància i no peresa. La força de voluntat es pot cultivar?
  5. Moderació i no excessos. Com superar les addiccions físiques, emocionals i mentals?

 METODOLOGIA (format online)

Reflexionarem sobre el significat de cada valor ètic i les formes sanes i distorsionades de viure’ls. Farem exercicis individuals i grupals per prendre consciència del nostre grau de coherència, així com per fer passos per viure amb més consciència. 

Explorarem en grup la pràctica de cada valor ètic des dels interessos de cada participant. El grup d’autoconeixement servirà per abordar de forma pràctica recursos per millorar la nostra coherència a l’hora de viure l’ètica en el dia a dia.

L'últim taller es farà en format presencial per poder compartir els aprenentatges i experiències amb la resta de participants.


 DATES , HORARIS I PREUS

Tallers. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 18h (6 hores)

17 d’octubre / 12 de desembre / 20 de febrer / 17 d’abril / 19 de juny. (Inscripció als 5 tallers (30 hores): 300 euros; inscripció a un taller, 70 euros)

Grup d’autoconeixement. Dissabtes de 10 a 14h
21 novembre / 16 de gener / 20 de març / 15 maig / 10 de juliol, tancament presencial (Inscripció als tallers + al grup d'autoconeixement (50 hores), 400 euros)COM INSCRIURE-S'HI?

 

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. En el mateix correu electrònic haurà d'informar de si s'ha inscrit al curs sencer (tallers+grup d'autoconeixement), només als tallers o a un taller en concret.

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es