1

 

PRESENTACIÓ DEL MÀSTER

El Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista és una formació de dos anys amb una modalitat mixta semipresencial, amb 12 trobades presencials a Barcelona, pensada per a Llicenciats o Graduats en Psicologia i/o Medicina (prioritàriament de l'especialitat Psiquiatria), o estudiants d’aquestes disciplines en els seus darrers cursos.

És una formació acreditada per la FEAP, Federación Española de Asociaciones de psicoterapeutas, en la qual els professionals que la imparteixen també són membres reconeguts per aquesta associació. Tanmateix, ha estat declarada com a formació d’interès per a la professió pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

Es tracta d’un Màster que capacita per a l’exercici de la professió de psicoterapeuta, ja que aporta una gran quantitat de tècniques psicoterapèutiques, procedents de diversos models, generalment humanistes, a més d’altres aportacions pròpies. Aquestes tècniques no són només recursos aïllats, sinó que hi ha una base teòrica, la del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista, que sustenta i aporta el fonament i la coherència necessària per a la bona praxi de la professió.

 


 

PROMOCIÓ 24 (2021-2023): INSCRIPCIÓ I ADMISSIÓ AL MÀSTER

Aquest màster va dirigit a graduats/llicenciats en Psicologia i/o Medicina. Excepcionalment poden ser admeses a la formació, persones que no disposen del grau o llicenciatura en Psicologia i/o Medicina, però que disposen d'un perfil que pot encaixar amb els objectius i continguts del Màster.

Els alumnes que estan cursant els darrers cursos de Psicologia o Medicina també poden ser admesos. El diploma del Màster serà entregat una vegada s'hagi finalitzat tant el màster com el grau.

Per poder valorar l'admissió a la formació, és necessari que s'entregui la documentació prèvia a l'entrevista tutorial amb el director de l'Institut:

 • Fitxa Personal
 • Qüestionari Previ: per poder respondre'l és convenient haver llegit els següents articles:

Por qué y para qué surgió el movimiento de la Psicología Humanista

El poder psicoterapéutico de las imágenes

Siete modos y medio de mirar el cuerpo en psicoterapia

La Psicoterapia Integradora Humanista: integración teórica y/o técnica de más de 20 modelos terapéuticos

 • Conformitat als Estatuts de l'Alumne
 • Per poder rebre la Fitxa Personal i el Qüestionari Previ, pots enviar-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Un cop s'ha realitzat l'entrevista tutorial i l'alumne és admès a la formació, podrà efectuar el pagament de la reserva de la seva plaça i podrà enviar la documentació pendent:

 • Fotocòpia del Diploma Universitari
 • Fotocòpia de l'expedient acadèmic (no és necessari que sigui compulsat)
 • Fotocòpia del DNI
 • Dues fotografies de carnet si s'entreguen en físic i una si s'envia per correu electrònic. 
 • Currículum Vitae

Nota: l'admisió de les persones que viuen fora de Barcelona i no poden venir presencialment a l'Institut, es valorarà a partir dels documents enviats i es comunicarà a través de correu electrònic. L'entrevista tutorial es realitzarà durant la primera trobada presencial. 


 

CALENDARI DE LES TROBADES PRESENCIALS  DEL BLOC I

Horari: Totes les trobades es realitzen els divendres de 17 h a 21 hdissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els diumenges de 10 h a 14 h (16 hores per trobada).

 

CAT

  

 

 El preu del Màster és de 5100 € i queda repartit de la següent manera: 

 • El primer pagament per formalitzar la inscripció és de 800€. Si es realitza abans del 16 de juliol es descomptaran 100€, quedant així en 700€. La plaça només queda reservada un cop s'ha formalitzat aquest pagament. 
 • 20 quotes de 215€ a pagar del 20 d'octubre de 2021 al 30 de maig de 2023.
 • Tots els llibres del Màster estan inclosos en aquest preu. 
 • Participació a les Jornades de la Associació de Psicoteràpia Integradora Humanista de l'any 2022.

 

CONTACTE

14628

932 01 10 16

md 5b321c98efaa6

601 17 88 84

584856b4e0bb315b0f7675ac

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

   

 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es