PCIH CAT

 

 

PRESENTACIÓ DEL POSTGRAU

El postgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista és una formació d'un any que inclou 6 trobades presencials. És una especialització en l'àmbit psicocorporal del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista, i està dirigida a psicòlegs i psicoterapeutes formats amb aquest model.

Es tracta d'una formació que complementa el Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista, i que capacita pel treball com a psicoterapeuta corporal sota aquest model. D'aquesta manera es pretén donar a l'alumne una visió més completa, concreta i complementària de teories, tècniques i abordatges ja estudiats al Màster, així com la integració i domini de les diferents maneres d'enfocar el cos que integra el model de la PIH. 


 

PROMOCIÓ 3 (2022-2023): INSCRIPCIÓ I ADMISSIÓ AL POSTGRAU

 

Si desitja inscriure’s a aquesta formació, és important que llegeixi la informació que apareix en aquest web, especialment els següents apartats: 

 

Els documents que li demanarem són:

  • Fitxa de dades personals que li enviarem per email. 
  • El seu curriculum vitae.
  • Fulla signada dels Estatuts de l’alumne que li enviarem per email.
  • Fotocòpia del Diploma Màster PIH.
  • Fotocòpia del DNI
  • Dues fotografies de carnet si s'entreguen en format físic o una si s'entrega en format digital.

 

La plaça només queda reservada una vegada s’ha formalitzat el pagament d’inscripció. 

 

Important: En el cas que no hi hagués un nombre suficient d’inscrits i s’hagués de cancel·lar la formació, es retornaria la totalitat del pagament. Tanmateix, si és l’alumne el que decideix no continuar la formació, no podrà recuperar el pagament, ja que la considerem com una paga i senyal.


 

CALENDARI DE LES TROBADES PRESENCIALS 

Horari: Totes les trobades es realitzen els divendres de 17 h a 21 hdissabtes de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els diumenges de 10 h a 14 h (16 hores per trobada).

 

Dates postgrau 2022 2023

  

El preu del postgrau és de 2550 euros.

El mètode de pagament és el següent: un primer pagament de 850 euros en concepte de reserva de la plaça i 4 pagaments trimestrals de 425 euros abans de l'1 de març, 1 de juny, 1 de setembre i 1 de desembre de 2022. 

 

 

Si vols rebre més informació o et vols inscriure a la propera promoció, pots contactar-nos a través del correu electrònic  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.