CURS MONOGRÀFIC

 

parella

 

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Lluís Rodríguez

Data i horari: dissabte 18 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h (8 hores)

Preu: 80 euros


OBJECTIUS

L'objectiu d'aquest curs teòric-experiencial és introduir als participants en l'ús dels conceptes i de les tècniques utilitzades en teràpia de parella, des del model de la psicoteràpia integradora humanista.

 


 

CONTINGUTS

 

Tema 1: Objectius de la psicoteràpia de parella. Modalitats en relació a l'enquadrament.

Tema 2: Tipus de parelles i precaucions a tenir en compte en cada una d'elles.

Tema 3: Aportacions des de diferents models: Conceptes de l'Anàlisi Transaccional d'interés para a la teràpia de parella.

Tema 4: Esquema d'un tipus de procés integrador: pautes comunes a tots els tipus de parelles.

Tema 5: Sessions específiques per a parelles amb diferents tipus de conflictes. 


 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.