CURS MONOGRÀFIC

 

Violències

 

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Silvia Gracia i Elisa Muñoz

Data i horari: divendres 25 de 17h a 21h i dissabte 26 de novembre de 10h a 14h (8 hores)

Modalitat: en línia

Preu: 80 euros

 

La formació en intervenció amb dones que han viscut violència de gènere (violència masclista) i fer-lo amb un abordatge integral, permet adquirir els coneixements, habilitats i aptituds necessàries per desenvolupar amb èxit el rol del professional del circuit territorials per a l’abordatge de les violències masclistes.

Aquesta formació va dirigida a professionals de l’àmbit de l’atenció a les dones i les seves famílies (serveis socials, equips d’atenció a les dones, equips d’atenció a la infància i l’adolescència, sanitat i salut mental, educació, equips tècnics dels jutjats). Professionals de diferents disciplines que treballen la relació d’ajuda: psicologia, educació, treball social, psicopedagogia, infermeria, treballadors/es familiars, integradors/es socials, monitors/es i personal educatiu, sanitari o del sistema judicial en contacte amb les famíliesOBJECTIU GENERAL

El curs té com a objectiu principal, proporcionar a les persones amb professions de l’àmbit de la salut, l’educació, la justícia, o de l’àmbit psicosocial, una formació sobre: Marc legal; Eines per treballar en xarxa; Procediments, tècniques i actituds professionals emmarcats en la Psicoteràpia Integradora Humanista per aplicar-les tant, en Atenció Psicològica, Atenció Social i Atenció Comunitària.OBJECTIUS ESPECÍFICS

Aprofundir en la metodologia i les tècniques emmarcades en el model de la Psicoteràpia Integradora Humanista (PIH): abordatge de les fases de la violència masclista incorporant les fases de el cicle de l’experiència; tècniques psicocorporals; tècniques de l'Anàlisi Transaccional; Tècniques amb Imatges i Fantasia, Tècniques d’intervenció individual i grupal. La importància de la relació terapèutica per no revictimitzar la dona; les actituds del/de la terapeuta per crear un espai segur, des de la PIH. Revisió de la normativa (desplegaments de lleis i normatives de referència) i dels recursos i dispositius de recuperació adreçats a dones que han patit violència masclista. 


 

 COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.