luis

 

La meva història amb la Psicoteràpia Integradora Humanista va ser un "amor a primera vista". Quan la vaig conèixer vaig tenir la sensació que era el que estava buscant, fins i tot sense saber-ho. Va ser com si la conegués "de tota la vida" i em vaig lliurar a ella per complet. Suposo que a "ella" li va passar el mateix amb mi, perquè segueix al meu costat des de 1991.

El més important que m'ha passat amb la Psicoteràpia Integradora Humanista és el meu propi creixement personal: El treball amb la meva autoestima i la confiança en mi mateix; o llimant "asprors" de la meva personalitat, que possiblement molestaven als altres i que no em deixaven ser "jo mateix"; o el sentiment d'esperança... També m'ha ajudat a adaptar-me i a assimilar les noves situacions que la vida ha anat posant en el meu camí: La mort d'éssers estimats; el creixement i l'emancipació dels meus fills; problemes en la relació de parella; les crisis existencials que comporten l'experiència i l'edat en les diferents etapes de la vida... i, amb el temps, el meu propi creixement espiritual. Tot això sent conscient de mi mateix i de les circumstàncies que m'envoltaven en aquells moments.

Jo, per la meva banda, li sóc fidel i li dedico la meva atenció, el meu temps i el meu respecte. He aprofundit en ella per conèixer-la millor, i cada nou cas em motiva a fer-ho. Junts, ens posem a treballar per acompanyar els nostres clients en el camí cap al seu creixement personal i cap al seu benestar. Un camí que nosaltres també hem recorregut i en el qual encara hi som...

 

El meu curriculum professional és aquí.

 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.