miquel

 

Entenc la psicoteràpia com un acte de trobada i aprofundiment entres dues persones, on el terapeuta acompanya al/la client en el seu procés de trobar-se o de retrobar-se, de superar obstacles que la vida li proposa, de desafiar-se…de créixer. Així, entre tots dos es crea una història, un vincle particular  i diferent, compromès i plenament humà.

I per a mi, la millor manera de fer-ho és amb els ulls i l’esperit de la Psicoteràpia integradora Humanista, des de la seva mirada lúcida, holística i profundament humana, alhora que força efectiva. Una psicoteràpia que m’ha permès integrar la meva formació anterior, de tipus cognitiu, donant-li més profunditat i riquesa.

Ara, amb el recorregut que em donen els 12 anys que porto treballant des d’aquest model agraeixo a la vida el haver posat al meu camí a l’Institut Erich Fromm i els seus creadors, l’Ana Gimeno-Bayón i en Ramón Rosal, figures que m’inspiren terapèuticament i el més important: humanament.

Trobaràs el meu currículum professional aquí.

 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es