MONOGRÀFIC SOBRE LA CREATIVITAT//

"NO SÉ DIBUIXAR" 

 

no sé dibuixar

 

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Sonia Esplugas

Data i horari: dissabte 8 i 15 de maig d'11h a 13h i de 16h a 18h (8 hores)

Modalitat: en línia

Preu: 80 euros


Cada cop que pensem o diem "no sé dibuixar" li estem donant l'esquena a la nostra creativitat.

 

Qui ha dit que per dibuixar hàgim de fer-ho bé?

El dibuix és un llenguatge universal que ens pertany a tots i totes, forma part de la nostra memòria ancestral i està íntimament lligat al nostre ‘ésser creador’.

Sonia Esplugas ens proposa recuperar el dibuix com a company de jocs i aventures, transformant la vella creença ‘no sé dibuixar’ en una actitud d’obertura, presència i sorpresa davant d’allò que està a punt de succeir (en el paper i en la vida). Una actitud que té el poder d’obrir les portes del nostre enorme potencial
creador, convertint en fàcil allò que semblava difícil o impossible, desintegrant bloquejos que carreguem a nivell individual i col·lectiu.


 

OBJECTIUS

·Alliberar els pensaments i creences que bloquegen o restringeixen el teu potencial creatiu.

·Transformar la por al full en blancen joc, moviment i acció i enfortir l'autoestima.


 

METOLODOGIA

· Explorarem dinàmiques de connexió sensorial que ens faran entrar en ‘estat creatiu’ abans de dibuixar.
· Treballarem a nivell individual i col.lectiu, amb la mirada, les mans, el cos sencer, i esperit celebratiu.
· No farem servir goma d’esborrar, la qual cosa ens permetrà abraçar l’‘error’ i l’imprevist, grans aliats de tot procés creatiu.


 

A QUI VA DIRIGIT?

Psicoterapeutes, educadores i qualsevol persona interessada a desenvolupar el seu potencial creador que vulgui reconnectar amb el dibuix d’una manera refrescant per alliberar bloquejos creatius i/o acompanyar altres a fer-ho. No fa falta cap experiència prèvia amb el dibuix per fer aquest taller.


 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.