TALLER DE GESTALT//

CAMINANT CAP A LA NUESA DEL JO

 

parella banner

 

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Xavier Sort

Data i horari: dissabte 27 de març de 10h a 14h i de 16h a 20h (8 hores)

Preu: 80 euros


 

 

La Psicoteràpia de la Gestalt és un dels models que s’ubica  dins del moviment de la Psicologia Humanista i que, a la vegada, conforma una part important del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista.

Les característiques pròpies de la Psicoteràpia de la Gestalt fan que, d’una manera senzilla i pedagògica, el client pugui aprendre com és el seu funcionament psicològic sempre des d’una concepció positiva de l’ésser humà i sense recaure necessàriament en el treball envers la malaltia mental.

A través d’aquest curs intentarem conèixer algunes de les característiques de la Gestalt a l’hora de concebre el client i com això reverteix en les sessions de teràpia i en la intervenció psicoterapèutica.

 

OBJECTIUS

  • Aprendre a reconèixer les diferents dimensions de la persona (psicològica, emocional, corporal…) amb les quals es treballa en el context psicoterapèutic des de la Psicoteràpia de la Gestalt.
  • Posar en pràctica les tècniques pròpies de la Gestalt com pot ser la dramatitzación o el diàleg Gestàltic.
  • Conèixer i identificar les polaritats en les que ens dividim i que sovint són generadores de malestar psicològic i emocional.
  • Aproximar-nos als mecanismes de defensa des de la Psicoteràpia de la Gestalt per a poder identificar-los i treballar-los. Es posarà especial èmfasi en la projecció i la introjecció, ja que són els mecanismes que es troben al principi del cicle de l’experiència i produeixen grans interferències.
  • Aproximar-nos als mètodes i tècniques més eficaces per acompanyar al client en el reconeixement dels aspectes del seu Jo que més malestar li produeixen.

 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es