CURS MONOGRÀFIC (EN LÍNIA):

L'ESCOLTA DE LA SAVIESA AMAGADA EN EL COS

(EL FOCUSING DE GENDLIN

 

focusing cat

 

  

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Ana Gimeno-Bayón

Data i horari: divendres 19 de novembre de 18h a 20h i dissabte 20 de novembre de 10h a 14h (6 hores)

Modalitat: en línia 

Preu: 60 euros


 

OBJECTIU

L'objectiu bàsic del curs és l'aprenentatge de l'escolta de l'experiència corporal segun el mètode d'E. Gendlin, un mètode d'autocomprensió i de solució de problemes. 

Per als professionals de la salut mental, el coneixement d'aquesta eina els permetrà tenir en compte a l'hora de realitzar intervencions terapèutiques i d'orientar o reorientar la teràpia quan apareixen bloquejos, la captació d'aspectes no conscients amagats en l'experiència corporal del clien


 

METODOLOGIA

Es tracta d'un curs eminentment pràctic, sense prescindir de les explicacions teòriques necessàries per poder comprendre els continguts d'aquest. La programació està pensada per anar aprofundint, pas a pas, en les actitudes o les fases de l'Enfocament Corporal (Focusing). 


 

CONTINGUTS

  • L'enfocament experiencial: actituds bàsiques
  • El Focusing com escolta no directiva de l'experiència corporal
  • Sensibilització corporal global
  • El primer pas de l'enfocament corporal: fer un espai
  • El mètode complet: pràctica dels sis passos del Focusing
  • Focusing positiu
  • Treball amb sondes temàtiques

 


COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es