CURS MONOGRÀFIC:

LA GESTALT I ELS ARQUETIPS

 Còpia de SUPERVISIÓN PARA PSICOTERAPEUTAS

  

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Xavier Sort Bou

Data i horari: dissabte 7 de maig 10h a 18h i de 16h a 20h (8 hores)

Modalitat: pressencial

Preu: 80 eurosDESCRIPCIÓ

Els Arquetips són imatges de personatges o qualitats humanes que engloben una gran informació sobre aquella àrea de l’individu. Ens informen d’una part nostra que podem estar vivint o necessitant viure en aquell moment de la nostra vida.

Amb la classificació en 12 arquetips, el viatge humà es divideix en tres etapes:

  • El viatge amb l’Ego
  • El viatge de l’Ànima
  • El viatge del Self

En aquest taller vivenciarem els quatre arquetips de l’Ego:

  • Orfe
  • Innocent
  • Guerrer
  • Benefactor

I coneixerem de forma teòrica i a través de les devolucions de les dinàmiques gestàltiques, els altres vuit arquetips: Ànima (Buscador, Destructor, Amant, Creador), Self (Governant, Savi, Mag, Bufó).

Segons aquesta visió és necessari incorporar les qualitats dels quatre Arquetips de l’Ego per iniciar de forma sana la travessia transpersonal de l’Ànima.

La Gestalt serà la base teòrico-vivencial que ens permetrà conèixer l’ombra i la llum de cada arquetip, i saber com cadascú de nosaltres l’ha encarnat o l’encarna en l’actualitat.

 


 

 OBJECTIUS

  • Conèixer la teoria de la classificació dels arquetips en 12 tipus
  • Reconèixer els 4 arquetips de l’Ego en el nostre comportament i món psico-emocional
  • Experimentar la polaritat que ofereix cada arquetip de l’Ego i sanar les parts no reconegudes o projectades.

 


 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.