CURS MONOGRÀFIC:

EL MÓN TRANSPANDÈMIC: COM SOSTENIR EN TERÀPIA DES DE LA PIH EN TEMPS D'INCERTESA 

 5

 

  

INFORMACIÓ GENERAL

Curs impartit per: Miquel Oriol i Silvia Gracia

Data i horari: divendres 20 de maig de 17h a 21h i dissabte 21 de maig de 10h a 14h (8 hores)

Modalitat: en línia

Preu: 80 eurosDESCRIPCIÓ

 

La situació de pandèmia que portem vivint des de principis del 2020 ha transformat molts aspectes de la nostra vida influint, també, en la salut mental de la població. Aquesta situació ha implicat nous reptes als professionals de la relació d’ajuda per les conseqüències, a diferents nivells, que està tenint la pandèmia en la vida de les persones.

Des de la Psicoteràpia Integradora Humanista (P.I.H) reflexionarem sobre els canvis que s’estan produint en la salut psicològica i emocional de les persones i l’acompanyament que podem oferir en el context terapèutic.

 

Aquest curs va dirigit a professionals de la relació d'ajuda (Psicòlegs, metges, infermers/es...) amb interès per reflexionar sobre les repercusions de la pandèmia en la salut mental de les persones i el seu abordatge dins la sala de teràpia.


 

OBJETIUS

a) Mostrar els resultats d’una investigació realitzada pels docents amb persones sanitàries i no sanitàries sobre les repercusions en la seva salut mental aquest últim any.

b) Reflexionar a partir d’aquests resultats i l'experiència clínica sobre alguns factors rellevants per entendre, acompanyar i , si cal, tractar, la simptomatologia que presenten els clients.

c) En aquest últim cas, mostrar diferents intervencions de de la PIH que poden ser d’ajuda.


 

METODOLOGIA

El taller inclourà continguts tan teòrics com pràctics i experiencials.

 


 

COM INSCRIURE-S'HI?

Si vol formalitzar la inscripció al curs, haurà d'ingressar l'import d'aquest al compte a nom de l'Instituto de Psicoterapia Integradora Humanista S.L.P. (Institut Erich Fromm) al Banc Sabadell: IBAN ES70, entitat 0081, oficina 0231, D.C.96, n/cte 0001523762, indicant el seu nom i al curs al qual s'inscriu i després trucar al 932 01 10 16 o enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., informant del dia en el que s'ha realitzat la inscripció. 

La realització del curs dependrà d'un nombre mínim d'inscrits. Si no es realitza el curs, es retornarà l'import de la inscripció. 

Si no rep informació sobre la confirmació del curs, si us plau posi's en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., un missatge de whatsapp al 601 17 88 84 o trucant al 932 01 10 16. 

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es