Image
Image

Presentació del Postgrau

 

El postgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista és una formació d'un any que inclou 6 trobades presencials. És una especialització en l'àmbit psicocorporal del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista, i està dirigida a psicòlegs i psicoterapeutes formats amb aquest model.

Es tracta d'una formació que complementa el Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista, i que capacita pel treball com a psicoterapeuta corporal sota aquest model. D'aquesta manera es pretén donar a l'alumne una visió més completa, concreta i complementària de teories, tècniques i abordatges ja estudiats al Màster, així com la integració i domini de les diferents maneres d'enfocar el cos que integra el model de la PIH.

Programa del Postgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista

Si vols descarregar el programa didàctic, fes clic aquí 

Professors
Informació sobre les Promocions del Posgrau

Si desitja rebre més informació o inscriure's a la propera promoció del nostre Postgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista, pot contactar amb nosaltres enviant un e-mail posgradopcih@gmail.com

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es