Postgrau d'especialització en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista

El posgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista és una formació d'un any que inclou 6 troabdes presencials. És una especialització en l'àmbit psicocorporal del model de la Psicoteràpia Integradora Humanista, i està dirigida a psicòlegs i psicoterapeutes formats amb aquest model.

 

Es tracta d'una formació que complementa el Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista, i que capacita pel treball com a psicoterapeuta corporal sota aquest model. D'aquesta manera es preten donar a l'alumne una visió més completa, concreta i complementària de teories, tècniques i abordatges ja estudaits al Màster. Es preten la integració i domini de les diferents maneres d'enfocar el cos que integra el model de la PIH.

Posgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista

Programa del Posgrau en Psicoteràpia Corporal Integradora Humanista

Si vols descarregar el programa didàctic, fes clic aqui

Professors

IMG SENDEmail ErichFromm

Si desitja inscriure a la propera promoció del nostre Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista ompli el formulari o enviar un e-mail posgradopcih@gmail.com

Informa't del Postgrau aquí

Per a més informació Postgrau, clic aquí

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Suscríbete al Boletín Informativo

* indicates required

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es