Image

Supervisió grupal en línia: dates del primer trimestre del curs 2023-2024

 

Grup a càrrec de: Ana Gimeno-Bayón 

Dates del trimestre: dimarts 17 i 31 d'octubre, 14 i 28 de novembre i 12 de desembre.

Horari: 20h a 22h

Plataforma: Whereby

Preu: 215 euros

QUÈ ÉS LA SUPERVISIÓ?

La supervisió és un recurs formatiu imprescindible per qualsevol terapeuta a partir del qual, amb l’ajuda d’un terapeuta de més experiència, pugui sentir-se acompanyat i pugui realitzar un treball reflexiu en el seu progrés com a terapeuta.

A través de la supervisió, el psicoterapeuta podrà treballar aquelles dificultats derivades de la seva pràctica professional recolzant-se tant en els aspectes teòrics com en els pràctics de la psicoteràpia.

A l’Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista, considerem que la supervisió és un aspecte important en la pràctica professional. És per això que oferim un servei de supervisió en diferents modalitats.

Image

SUPERVISIÓ INDIVIDUAL

La modalitat individual pot realitzar-se presencialment o per videoconferència i preferentment serà realitzada per un psicoterapeuta reconegut com a supervisor per la FEAP (Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes).

Image

SUPERVISIÓ GRUPAL

La modalitat grupal ofereix la possibilitat de nodrir-se de les experiències d’altres professionals així com compartir l’aprenentatge derivat de la reflexió compartida en el context de la supervisió. La supervisió grupal es realitza els Dimarts, quinzenals, de 20 a 22 hores a càrrec de la doctora en Psicologia i supervisora reconeguda per la FEAP, Ana Gimeno-Bayón.

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es

 

©2022 Instituto Erich Fromm de Psicoterapia Integradora Humanista. Todos los derechos reservados.