Supervisión caT

 

La supervisió és un recurs formatiu imprescindible per qualsevol terapeuta a partir del qual, amb l’ajuda d’un terapeuta de més experiència, pugui sentir-se acompanyat i pugui realitzar un treball reflexiu en el seu progrés com a terapeuta.

A través de la supervisió, el psicoterapeuta podrà treballar aquelles dificultats derivades de la seva pràctica professional recolzant-se tant en els aspectes teòrics com en els pràctics de la psicoteràpia.

A l’Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista, considerem que la supervisió és un aspecte important en la pràctica professional. És per això que oferim un servei de supervisió en diferents modalitats:

IMG_PersonalSupervision_ErichFromm0.jpg

Supervisió individual

La modalitat individual pot realitzar-se presencialment o per videoconferència i preferentment serà realitzada per un psicoterapeuta reconegut com a supervisor per la FEAP (Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes).

IMG_EquipoSupervision_ErichFromm0.jpg

Supervisió grupal

La modalitat grupal ofereix la possibilitat de nodrir-se de les experiències d’altres professionals així com compartir l’aprenentatge derivat de la reflexió compartida en el context de la supervisió.La supervisió grupal es realitza els Dimarts, quinzenals, de 20 a 22 hores a càrrec de la doctora en Psicologia i supervisora reconeguda per la FEAP, Ana Gimeno-Bayón.

Grup Quinzenal:

Horari: Dimarts de 20.00 a 22.00
A càrrec d'Ana Gimeno-Bayón.

Dates del trimestre:
15 i 29 d'Octubre, 12 i 26 de Novembre i 10 de Desembre de 2019.

 

Preu

Preu: 200€* (El termini d'inscripció finalitzarà el Dimarts 8 a les 12.00)

*Preu per a grups de 10, subjecte a canvis depenent del nombre de participants.

Reserva la teva plaça enviant-nos un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al 932 01 10 16

Modalitat:

A més de la supervisió grupal, oferim supervisió individual, de forma presencial o per Skype amb psicoterapeutes de l'equip.

IMG_SENDEmail_ErichFromm.jpg

Contacta'ns

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sobre nosotros

Conegut popularment com Institut Erich Fromm, és un centre fundat al 1979, amb anys d'experiència en les àreas de la psicoteràpia, la formació i la investigació en Psicologia i Psicoterapies Humanistes.

 

Suscríbete al Boletín Informativo

* Campos obligatorios
 

Direcció

Institut Erich Fromm de Psicoteràpia Integradora Humanista

Direcció: Carrer dels Madrazo, 113 entl. 2n, 08021 Barcelona

Telèfon:  932 01 10 16

E-mail: info@institutoerichfromm.es